Tilbage til Hvalpe dagbøger

C-kuld / Bella

C-kuldet – Belox

Den 02.08.2008 fødte Bella 10 hvalpe – 6 tæver og 4 hanner.

(1 tæve aflivet 9 dage gammel)

Kuldet har en indavlskoefficient på 0%

Mor: Taga´s Nanza-Bella – Født: 20.09.2003

NOJ04, DKCH, INTCH, SCH, KLBCH, Racevinder 2006, DKRLCH.

vWd Fri.   Patella luxatio: Fri.   Øjne: Fri.   HD: B    AA: 0

Far: Amazing Oxo Achteraf – Født: 17.01.2005

SUCH, DKCH, NOCH, NORDCH, NLCH, INTCH, KBHV -06

VDH-07, NORDV -07, SV -08, CRUFTS -08, KBHV – 08, WW -08

Hollandsk klubvinder 2008 & 2009

C-kuldet´s dagbog

Vitovani´s Cosmo D´Belox ” Cosmo”.  DKK reg. nr.: DK17304/2008. Han

 

Ejer: Dennis Ritter, Frederiksberg

Sundhed: Højde 42 cm

* * *

Vitovani´s Camino D´Belox “Cashew”.  DKK reg. nr. 17305/2008. Han

 

Ejer: Christina Berantzino, Nyrup

Træning: Lydighed, rally

Konkurrence: LP1, rally

Sundhed: Højde 45 cm. Kastereret. Aflivet knap 4 år gammel pga. adfærdsproblemer

* * *

Vitovani´s Canardo D´Belox ” Charlie”.  DKK reg. nr. DK17306/2008. Han

 

Ejer: Kjeld Norup, Viborg

Træning: Lydighed

Sundhed: Højde 42 cm. Aflivet d. 03.03.2023 pga. alderdom.

* * *

Vitovani´s Carito D´Belox ” Cato”.  DKK reg. nr. DK17307/2008. Han
 

Ejer: Ditte Pedersen, Århus

Træning: Hvalpemotivation

Sundhed: Højde 40 cm. Kastereret (april 2010). Aflivet d. 27.08.2021 (sprunget korsbånd på bagben)

* * *

Vitovani´s Cajza D´Belox ” Carla”.  DKK reg. nr. DK17308/2008. Tæve
 

Ejer: Tabitha Jørgensen, Horsens

Udstilling: 2. bedste Babyhvalp til klubshow i Holland

Træning: Unghundetræning

Sundhed: PL = 1/0, højde 38 cm

* * *

Vitovani´s Canella D´Belox “Cisla”.  DKK17309/2008. Tæve

 

Ejer: Pernille Rebien

Træning: Unghundetræning, lydighed, rally

Konkurrence: LP1, Rally Begynder Mester

Sundhed: PL = 2/2, øjne = FRI, højde 39 cm. Aflivet d. 20.10.2012 

* * *

Vitovani´s Comtessa D´Belox “Tessa”.  DKK reg. nr. DK17310/2008. Tæve

   

Ejer: Nanna Klok Ankersen, Vivild

Udstilling: DKCH 2010, KBHV2011, KBHVV2017.

Træning: Ringtræning

Sundhed: PL = 0/0, øjne = FRI, højde 40 cm. Død/aflivet d. 13.02.2020 pga. alderdom.

 Pensioneret avlstæve.

* * *

Vitovani´s Castella D´Belox “Castella”.  DKK reg. nr. DK17311/2008. Tæve

 

Ejer: Kennel Vitovani

Udstilling:  Se Castella´s egen side.

Træning: Lydighed, rally lydighed, Nose Work, sportræning

Konkurrence: Rally Champion

Sundhed: PL = 1/0, øjne = FRI, højde 38 cm. Død/aflivet d. 17.05.2022 pga. alderdom.

Afkom:  Pensioneret avlstæve

* * *

Vitovani´s Carlita D´Belox “Cita”.  DKK reg. nr. DK17312/2008. Tæve

 

Ejer: Lotte Scheel Jacobsen, Slagelse

Træning: Lydighed

Sundhed: Højde 38 cm

* * *

C-kuldet´s hvalpedagbog

 Beskrivelser & billeder om deres færden fra 0 – 8 uger

Lørdag den 02.08.2008:

I morges begyndte Bella at vise sikre tegn på, at nu var fødslen i gang og kl. 20.45 om aftenen kom den første hvalp til verdenen. Så gik det ellers stærkt, i løbet af det første kvarter havde Bella født 3 hvalpe og den sidste hvalp blev født kl. 23.50. 3 timers arbejde og Bella lå veltilpas men noget træt i fødekassen med sine 10 hvalpe (6 tæver og 4 hanner). Vi er så stolte af Bella.  Oxo, som er far til hvalpene, har ligeledes lavet et flot stykke arbejde – det er nogle rigtig skønne og energiske hvalpe, synes vi. Hvalpenes vægt ligger mellem 184 gram og 242 gram.

På billedet nedenfor ses Anna, som den assisterende fødselshjælper og sekretær. Da hvalpene blev født så hurtigt efter hinanden, havde Torben og jeg jo brug for lidt ekstra hjælp, så Anna klarede lige at nedskrive alle data om hvalpene og tage billeder af de nyfødte hvalpe.

 

Søndag den 03.08.2008:

Natten har forløbet stille og roligt. Hvalpene har diet fint og være “næsten” lydløse.

I dag har Bella været til tjek hos dyrlægen, vi synes ikke vi ville vente til mandag med at få givet hende diverse indsprøjtninger. Så vi arrangerede os i bilen med Bella og hvalpene og kørte til Hammel Dyrehospital, som havde vagten i denne weekend. Bella klarede det fint, dog var hun lidt stresset over ikke at kunne have hvalpene tæt ved sig. Dyrlægen tjekkede også hvalpene, og de var OK alle sammen.

Jeg bliver jo den næste tid “den servicerende tjener” for Bella, idet måltider hver 3. til 4. time døgnets 24 timer sikkert bliver nødvendigt, så hun har mad til alle 10 hvalpe.

Tirsdag den 05.08.2008:

Her i skrivende stund er hvalpene knap 3 døgn gamle. Natten var lidt hård for Bella (og mig), da Bella var plaget af efterveer, så hun var noget urolig og trissede rundt i stuen det meste af natten, og var hun i hvalpekassen, halsede hun som et lokomotiv. Hvalpene savnede hende selvfølgelig, så de holdte af og til en lille koncert af pibe- og klagelyde. Men nu her hen på eftermiddagen har Bella heldigvis fundet roen igen, og hendes mælk er ved at løbe godt til, så hvalpene dier på livet løs. De fleste af hvalpene har tabt sig lidt det første levedøgn, men de er suttelystne og ivrige alle 10, så jeg håber mælkeerstatning bliver unødvendig.

 

   Skønhedssøvnen                             En tur i varmehulen mens hvalpekassen rengøres

Her er hvalpene 2 døgn gamle

Lørdag den 09.08.2008:

I dag er hvalpene så blevet 1 uge gamle. Der er kommet mere rytme i deres dagligdag med die- og sovetid. Bella får stadig hendes mad i hvalpekassen, når hvalpene er ved at være færdige med at spise. Jeg giver hende ca. 6 måltider i døgnet plus tilbyder hende vand og fortyndet hvalpemælk at drikke, hver gang hun giver de små mad. Bella har godt med mælk, så det er jo dejligt. Nogle af hvalpene har nået at fordoble deres fødselsvægt, mens andre af hvalpene halter lidt bagefter, men de er jo også 10 om mælkebaren, og bruger jo også lidt energi på at “komme først til maden”.

I går fredag var jeg til dyrlæge med en af hvalpene (nr. 2 tæven). Hun har ikke rigtig taget på i vægt, og her hvor Bella´s mælk rigtig er gået i gang, har jeg observeret, at efter hun har diet lidt tid, kommer der mælk ud af hendes næse. Tanken om ganespalte var jo oplagt, selv om vagtdyrlægen havde tjekket for dette. Min dyrlæge kunne intet unormalt finde i hendes mund/svælg eller hals (hun fik lavet en skopundersøgelse). Han synes, at vi skulle give hende en uges tid mere for at se, om hun retter sig, ellers må man nok konkludere, at der er noget galt i hendes mave/tarmsystem, og vi må lade hende sove stille ind.

Hun er ellers en rigtig bette energisk tæve, som har en god suttekraft, de andre kan bestemt ikke vælte hende fra patten, når hun først har suget sig fast. Hun er altid på banen, når mælkebaren åbner, jeg behøver faktisk ikke “lægge hende til”, det klarer hun selv. Nu må vi se tiden an og håbe på det bedste for hende.

Jeg vil da lige nævne, at det berører ikke noget for jer hvalpekøbere, der har reserveret hvalp, hvis nr. 2 tæven ikke retter sig. Jeg har hele tiden haft en ekstra i “overskud”, det er jo altid den første uge, som er kritisk for de små hvalpe og meget kan ske !

Ellers nyder vi jo de små pus. Anna hjælper mig hver aften med at veje hvalpene, og vi er nu ved at lære dem at kende på deres aftegninger. Jeg har fået “installeret” en seng i stuen, så jeg sover og befinder mig næsten alle døgnets 24 timer i stuen – Ja, så de første 14 dage af hvalpenes liv, befinder jeg mig på “hotel hvalpely”.  Men det er jo herligt at følge og holde øje med de små størrelser, utrolig meget er sket selvom de blot er 1 uge gamle.

 

 

Her er hvalpene 5 døgn gamle

Mandag den 11.08.2008:

I dag har jeg måtte køre til dyrlægen med den lille 2´er tæve for at få hende aflivet – 9 dage gammel. Hun har ellers kæmpet en brav kamp, må jeg sige, men trods ekstra hvalpemælk  og varmepude, har hun kun fået det værre her i løbet af weekenden. Når hun havde diet hos Bella, måtte jeg tage hende fra patten, når mælken begyndte at løbe ud af næsen, hvorefter jeg kunne se, at det gav hende nogle ubehagligheder, og hun har også haft svært ved at falde til ro og har beklaget sig med en hjerteskærende hvalpegråd. Ja, så det var bare med at komme af sted til dyrlægen her til morgen.

Diagnosen på hendes tilstand mener dyrlægen må være en medfødt defekt i mave-/tarmsystemet, måske en forsnævring et sted i systemet. Hendes vægt faldt fra 214 gram ned til 162 gram på 5. levedøgn, hvorefter vægten så stiger lidt igen til 200 gram for så at begynde af falde igen her de sidste par dage. Jeg synes, det er utroligt at en så lille hvalp har så meget overskud til at kæmpe for sit liv trods så megen modgang. Men nu har hun fået fred for sine lidelser og vi har mærket, hvor hjælpeløs man egentlig kan føle sig.

Billeder af den lille 2´er tæve  dagen før hun bliver aflivet og får fred

Torsdag den 14.08.2008:

Nu bliver hvalpene snart 14 dage og der er ved at være mere liv i hvalpekassen. De har næsten alle åbnet deres øjne, dog stadig med et søvnigt udtryk, og deres næse er ved at blive sort. De spiser og spiser og de tager alle fint på i vægt. Bella er en god mor, hvalpene bliver passet og plejet. Når jeg tager Bella ud på hendes daglige gåtur, kan jeg godt se på hende, at turen bestemt ikke behøver være for lang. Hvalpene er begyndt at være mere bevidste om hinanden, de er også begyndt at vralte lidt rundt og kommer fint op på alle 4 ben – dog kun for et kort øjeblik.

 

 

Sove – spise – sove – spise – ja meget andet foretager de sig ikke de kære små

Søndag den 17.08.2008:

Så har hvalpene rundet de 2 uger og nu sker der rigtig noget i hvalpekassen. De er begyndt at gå rundt, dog stadig med nogen usikkerhed, de bider og slikker på hinanden, de er meget opmærksomme på Bella, og ligeså snart hun viser sig i kassen, tror de det betyder mad-tid og alle er oppe på tæerne for at komme først til.

Vi tager nu hvalpene op og nusser med dem flere gange om dagen men i kort tid ad gangen, og vi kan fornemme, at de nyder berøringen mere og mere.

Hvalpene er blevet vejet og deres vægt er steget helt tilfredsstillende, de har næsten alle tredoblet deres fødselsvægt. I fredags fik de klippet negle og det gik vældig fint, det fandt de sig pænt i. Værre var det nu at skulle tage nye billeder af hvalpene (2 uger gamle), de ville da ikke ligge stille, de både bakkede, rullede rundt og gik fremad, lige når jeg skulle til at tage billedet, så det var lidt af et cirkus.

Vi har nu delt vores stue op i 2 afdelinger, så vores andre hunde kan været lidt mere sammen med os, de har jo været forvist til gangen her de sidste 2 uger. Bella er dog stadig meget over sine hvalpe, så vi tager stadig hensyn til at der er ro omkring hende og hvalpene. Jeg har også flyttet min seng ud af stuen igen, og håber nu på lidt mere søvn, men jeg vil formentlig stadigvæk give Bella mad én gang hver nat den næste uges tid. Hun får stadig mad ca. 5 gange i døgnet, men der er jo også mange munde at mætte.

 

Vi har delt vores stue op i 2 – og Alpha følger interesseret med i, hvad der sker på den anden side

 

Hvalpene ligger stadig i små grupper når de sover    –    Bella nyder stadig af få serveret sin mad i hvalpekassen

Søndag den 24.08.2008:

Nu er hvalpene blevet 3 uger gamle, og nu er der virkelig ved at ske noget i hvalpekassen.

Hvalpene blev vejet i går aftes, og de har alle taget fint på (se ovenfor). Jeg kan tydeligt mærke, at de er meget sultne nu, så torsdag startede vi med at tilbyde dem hvalpemælk, og det gik rigtig fint, flere af hvalpene lappede mælken i sig. Fredag fik de tilbudt hvalpefoder blendet med hvalpemælk, og det var virkelig noget som kunne bruges. Hvalpene vil her den næste uges tid få tilbudt hvalpefoder 1 gang om dagen og indimellem lidt hvalpemælk.

Så har vi flyttet lidt rundt i stuen igen, vi har sat hvalpegården op omkring kassen, så hvalpene kan begynde at udfolde sig lidt mere, og der er de bestemt ikke tilbageholdende. Flere af hvalpene “faldt” faktisk ud over kanten og gik på opdagelse med det samme. Lidt legetøj har de også fået nu, og det bliver studeret og bidt i, ligesom de rigtig er begyndt at tumle med hinanden. Anna er en fantastisk hjælp med prægningen af hvalpene, hun nusser og kæler med hvalpene og de nyder det virkelig.

I fredags startede vi med at have hvalpekøbere på besøg, og det har hvalpene tacklet rigtig flot, jeg er sikker på de har nydt at blive nusset med. Bella har også taget det rigtig flot, hun er selvfølgelig stadig over sine hvalpe som en høg, men tillader fint at nu er det ikke kun os, som skal være om hvalpene.

Alpha fik i går aftes “adgangstilladelse” til stuen og har virkelig studeret alle begivenhederne. Da jeg vejede hvalpene i går aftes, fik Alpha lov til at hilse på alle hvalpene, og de blev slikket på og lugtet til, så Alpha var helt elektrisk til sidst.

Nu ser vi frem til flere besøg af hvalpekøbere den næste uges tid og så kan det ikke vare længe, før hvalpene skal ud og rende lidt rundt i stuen og køkkenet og bruge deres motorik.

 

Anna i fuld gang med at præge hvalpene – hvem mon nyder det mest ?

 

Så er maden serveret og det kræver lige en lille aftørring af poter og snuder bagefter

 

Så er hvalpearealet udvidet, og det nyder Bella vist også

 

Der er mange herlige måder at falde i søvn på 🙂

9 hvalpe på stribe   –   3 uger gamle

Torsdag den 28.08.2008:

Hvalpene udvikler sig med lynets fart nu, vi kan næsten ikke følge med. De er begyndt at småløbe, de bider i hinanden og leger og de undersøger nye ting omkring dem. Så har de fået tænder, de får dog stadig deres hvalpefoder i opblødt form lidt endnu, og deres appetit er rigtig god.

Der er ved at være trængsel ved mælkebaren

 

Hvalpene nyder at have god plads til at udfolde sig  – Anna og hvalpene har hygge-tid

 

To tæver er faldet i søvn midt i legetøjskampen – hvalpene vil meget gerne ud på den anden side  nu

Søndag den 31.08.2008:

Hvalpene er nu 4 uger gamle og de er bare herlige. De har for anden gang fået klippet negle, og det finder de sig stadig fint i. I fredags gik vi op til to gange hvalpefoder om dagen, og de spiser rigtig flot nu uden det store “madgriseri”. Der er en utrolig ro omkring hvalpene om natten (jeg hører dem i hvert fald ikke ….), og egentlig også om dagen, hvor de leger, udforsker, sover og spiser, det er meget sjældent at de virker “utilfredse”. Vi tager indimellem et par hvalpe ud på stuegulvet, og det tager de med stor ro og går straks i gang med at udforske. I går var de ude for første gang på vores terrasse, og det tog de også rigtig flot med maser af nysgerrighed i de nye omgivelser.

Alle hvalpenes kommende familier har nu været på besøg, og hvalpene har nydt at være i centrum. Bella har taget hele “hurlumhejet” med stor ro, og har fint fundet sig i, at det er hendes hvalpene, som er i centrum.

Hvalpene er nu 4 uger gamle

 

Anna og vennerne hygger med hvalpene

 

Der kæmpes og kravles efter bedste evne

 

 

Hvalpenes første tur ude på terrassen

Søvnen har taget over – det er hårdt at udforske den store verden 🙂

Mandag den 08.09.2008:

Så har hvalpene rundet den 5. uge og der er FULD FART PÅ.

Efter de er begyndt at komme ud på stuegulvet og løbe og hygge sig, så kan det nok være de brokker sig, hvis de bliver lukket ind i hvalpegården igen, så der var jo kun et at gøre, synes de, selvfølgelig at bryde ud ! Så var der party – selv midt om natten. Det synes jeg måske var knap så sjovt, så enden på det er blevet, at hvalpegården er blevet lavet høj, men det gør jo så, at Bella ikke lige kan hoppe ind til hvalpene om natten og give dem mad. Så jeg har dermed valgt, at Bella er hos os i soveværelset om natten, og så får hun lov at give dem mad én om natten. Det har fungeret fint indtil videre, hvalpene bliver “puttet” ved ca. 23-tiden og ved 2-tiden går jeg med Bella ind i stuen, og hun giver dem mad, hvorefter det er med at komme ud af stuen igen, så hvalpene ikke tror, at nu er der fest og leg. Kl. ca. 6 om morgen vågner de, og så er de virkelig sultne. I løbet af en uges tid håber jeg, at Bella og jeg helt slipper for vores natte tur.

Vejret har jo været rimelig godt, så hvalpene har været meget ude og de nyder det. De er i vores hundeafdeling om dagen nu, når vi er på job, og de nye omgivelser nyder de, og der er god plads til at udfolde sig. Hvalpene er begyndt at vise deres temperament, men vi må sige, at alle 9 hvalpe er modige og nysgerrige.

De får hvalpefoder 3 gange om dagen nu, og de har stadig rigtig god appetit. De er også begyndt at drikke vand. Deres første ormekur fik de her til morgen og blandet med lidt dåse hvalpefoder (Hills), skal jeg love for, at det gled ned.

Vi er begyndt at tage en til to hvalpe med ad gangen rundt i huset, så de får lov at opdage nye rum lidt på egen hånd. Ellers har de oplevet støvsugeren, hørt lydene fra vaskemaskinen, opvaskemaskinen m.m. og indimellem laver vi nogle anderledes lyde. Det er tydeligt at se på hvalpene, at nye lyde lige skal “ses lidt an”, men de er snart på farten igen. Fjernsynet i stuen kører med “larm” lige fra tegnefilm til TV-avisen og ellers “lytter” de til Anna´s  pop musik sammen med Anna.

Lucca synes, at hvalpene er spændende, og hun kan fint håndtere at være hos dem på besøg, hun kan dog indimellem blive lidt for voldsom i legen. Taro synes nok mest, at hans opgave er at slikke dem og gøre dem rene. Alpha er ikke helt dus med alle de små størrelser, der spæner omkring hendes ben, så hun har det bedst, hvis hun kun skal hilse på én hvalp ad gangen.

   

Når søvnen indtræffer, så betyder det ikke noget, hvor man ligger

   

Vi vil ud ……  efter en lille kamp vupti, så er man “ude i det fri”

 

Så bliver der leget og tumlet

 

 

Nicklas hygger sig med hvalpene i hundeafdelingen – det bliver man aldrig for gammel til !

 

Hvalpene 5 uger gamle

Mandag den 15.09.2008:

Hvalpene har rundet den 6. uge og de er bare så herlige. De leger, slås, går på opdagelse, udfordrer alt hvad de møder på deres vej. De får nu hvalpefodret i tør form og det er noget der passer dem. Vægten er fint stigende, alle hvalpene har taget et halvt kilo på over den sidste uge 🙂

Vi har i sidste uge flyttet hvalpene ned i vores baggang om natten, og det har de taget rigtig flot. Flytningen skyldes bl.a., at én af tæverne på mystisk vis kunne mose sig over kanten på hvalpekassen og ud på stuegulvet, og der hyggede den sig så i løbet af natten ! Ikke så smart og også for farlig for hende at “falde” ud over kanten på hvalpekassen. Bella sover stadig i soveværelset hos os, og det er faktisk Bella, som ønsker at komme ud til hvalpene om natten nu, for hvalpene kan faktisk sove op til 5 timer, men Bella´s piberi efter at komme ud til hvalpene, får straks alle 9 hvalpe til at vågne.

Hvalpene har også været med ude og køre i bil, og det tog de helt fantastisk, de sov under hele køreturen 🙂 Ellers nyder vi hvalpene i fulde drag, for lige pludselig skal de jo flytte hjemmefra!

   

 

 

 

Tirsdag den 23.09.2008:

Nu er hvalpene blevet 7½ uge gamle, og der er fuld fart på, man forstår ikke helt hvor de får al den energi fra.

Nu har vi været igennem alle hvalpebesøgene, og i søndags fik vi fordelt de sidste hvalpe.

I ugen der er gået har hvalpene været med på flere køreture og torsdag var 4 af hvalpene med på besøg i Anna´s klasse. Det tog de rigtig flot og med stor nysgerrighed. Fredag tog vi alle 9 hvalpe med op på træningspladsen, og det var noget de kunne bruge. De spænede rundt på det store græsareal og den store tunnel blev ivrigt undersøgt. En af hvalpekøberne, som var på besøg lørdag, havde taget hendes voksne hanhund med. Først var hvalpene noget tilbageholdende overfor den “store sorte hund”, men lidt efter lidt tøede de op, og flere af hvalpene lagde ihærdig op til leg, men Coda synes vist de var “lidt for små” til leg og ballade.

Søndag eftermiddag havde vi besøg af Christian og Anette fra vores opdrættergruppe. Christian er hundemassør og Anette er ved at uddanne sig til hestemassør, så vi havde en herlig eftermiddag, hvor Christian “kiggede” alle hvalpene igennem fra top til tå. Det var meget spændende og lærerigt for os. Hvalpene tog det flot, de fleste nød at blive berørt og masseret, dog var der lige et par stykker, som lige skulle finde ud af, at nu var det “stille-tid”. Hvalpene snorksov hele aftenen, men så skal jeg love for at de holdte fest om natten, så det blev ikke til mange timers søvn.

Hvalpene har fået den 2. ormekur og de er blevet vejet (se ovenfor), og alle har taget fint på. De spiser tørkost 3 gange om dagen, får stadig lidt mælk hos Bella og indimellem en håndfuld tørkost spredt ud på gulvet eller fliserne, appetitten fejler bestemt ikke noget.

Nu kridter vi skoene den sidste uge inden den første hvalp flytter hjemmefra onsdag i næste uge ……

7 uger gamle og nogle værre banditter

 

På besøg i Anna´s klasse

 

Leg og ballade på træningspladsen

 

 

Efter en halv times leg og motion på træningspladsen bliver man meget træt 🙂

 

Hvalpene møder Coda – en flink og rar hanhund

 

Hvor er det herligt at være 7 uger gamle

Mandag den 29.09.2008:

Hvalpene er nu 8 uger gamle og nogle frække banditter, som er HELT klar til at flytte hjemmefra.

I ugen der er gået, har vi udsat hvalpene for mange nye oplevelser, de har bl.a. hilst på en kanin, en kat, Whitney som er en Flat Coated Retriever, de har alle 9 besøgt vores gode venner, som har opdræt af labrador, hvor hvalpene fik hilst på både Weber og Fanta, to herlige labrador, som elsker hvalpe og alle vore 9 hvalpe blev også inviteret indenfor, hvor de hver fik et tørret griseøre at gnaske i, det var en herlig oplevelse for hvalpene. Hvalpene har været med ude at køre i bil mange gange i løbet af ugen, og det er de efterhånden ret seje til.

I dag har de været til dyrlæge og fået lavet sundhedsattest, og alle hvalpene var sunde og raske.

Det går rigtig godt om natten, de får deres sidste måltid mad kl. ca. 21-22 og derefter lidt leg og så bliver de “luftet”. Så er det god nat og de sover faktisk til ca. kl. 5 om morgenen. Så giver Bella dem lige lidt mælk, mens jeg tørre lidt søer op, og så kan de faktisk godt sove en times tid igen. JEG nyder meget de rolige nætter, og jeg håber selvfølgelig på, at hvalpene fortsætter deres gode søvnmønster, når de nu snart flytter hjemmefra ……. Det skal så lige nævnes, at ca. 1-2 timer efter de er “stået op”, så er det som at slippe 9 hvalpe med DAMP løs, hold da op en energi de har 🙂

Hvalpene blev vejet for sidste gang i går, og det var ikke helt nemt at holde dem i kassen under vejningen, så vægten må tages med lide forbehold.

På onsdag flytter den første hvalp hjemmefra, så nu skal hvalpemapperne lige gøres færdige, hvalpene skal bades og have klippet negle osv. osv.

 

 

 

 

Det tager kun 3 minutter uden opsyn at lave ballade …….

Der bliver leget – tennisboldene er et hit

Mandag den 06. 10.2008:

Nu har stilheden indfundet sig hos os – hvalpene er nu flyttet hjemmefra på nær Castella, som skal blive boende hos os.

Bella har været lidt urolig i disse dage, hvor hvalpene er blevet hentet, men nu ser det ud til, at der er faldet ro på igen. Hun har taget nogle rigtig legeture med Castella, nu hvor de to er blevet alene.

Vi har allerede fået nogle dejlige tilbagemeldinger fra familierne, hvalpene har “opført” sig pænt og faldet godt til i deres nye hjem.

Vi ønsker Jer alle rigtig god fornøjelse med jeres nye familiemedlem og vi glæder os over,

at hvalpene har fundet så gode og hjertevarme hjem.