Foredrag med Julian Brossé

Vi har deltaget i et 5 timers aftenforedrag arrangeret af Randers Dyrehospital med hundetræner og hundeadfærdsekspert Julian Brossé.

Det var en hel fantastisk aften, hvor Julian Brossé fortalte bl.a. om ulveadfærd, socialisering af ulveunger, ulven sammenlignet med tamhunden, socialisering af hundehvalpe og træningsmetoder, hvor Julian Brossé er af den holdning, at hundetræning skal opnås gennem gensidig forståelse, kommunikation og positiv forstærkning.

Udover sit arbejde ved Nordsjællands Hundeadfærdsskole har Julian Brossé  specialiseret sig i håndteringen og socialiseringen af ulve i fangeskab. Gennem observation og interaktion med ulvene, har han tilegnet sig en grundlæggende viden og erfaring om ulvens kommunikation, adfærd og socialorden, som han benytter i sin undervisning om hundeadfærd.

Vi har deltaget til mange foredrag og på mange kurser, og vi må nok sige, at Julian Brossé slog benene væk under os med hans helt unikke måde at holde foredrag på samt hans enorme viden og formidlerevne.

Besøg hans hjemmeside på www.nhas.dk.