HVALPETRÆF FOR A OG B KULDET I FUSSINGØ

I dag var den store dag hvor vi har afholdt vores første hvalpetræf. Vi havde inviteret både A-kuldet og B-kuldet, og der var stor fremmøde til dagen – blot 2 “hvalpe” fra A-kuldet kunne ikke deltage.

Det var en fantastisk skøn dag, skønt at gense alle hvalpene og så se dem på én gang, det var helt fantastisk.

Dagen startede kl. 11, hvor vi mødtes ved Fussingø Naturskole, her skulle alle både de 2- og 4-benede lige have hilst på hinanden, inden vi gik den planlagte tur i skoven. Efter godt en times tid i det fri, var alle ved at være godt sultne. Frokosten indtog vi i Naturskolens hyggelige lokale. Snakken gik så der var en ren summen i hele lokalet. Midt på eftermiddagen gik vi en tur ned til Fussingø sø, som blot ligger et stenkast fra Naturskolen. Koldt vand eller ej så var faktisk alle 17 kooikere i vandet, hvilket herligt syn. Vi slap faktisk alle sammen vores hunde, og i hvor det gik over stok og sten, der blev leget, badet og løbet om kamp, det var simpelthen et helt fantastisk syn. Alle hundene opførte sig så eksemplariske. Så gik turen tilbage til Naturskolen, hundene godt trætte efter dagens mange oplevelser og vi 2-benede skulle lige have slukket kaffetørsten og snakket færdigt. Så var tiden inden til at sige farvel og TAK for en super herlig dag, vi nød den i fulde drag.