Klubshow i Holland

Lørdag den 18. november deltog vi til det årlige Champion´s Clubmatch i Zutphen, Holland.

Det var en stor begivenhed i år med 50 års jubilæum, som blev fejret til udstillingen om lørdagen og om søndagen var vi i Kalenberg og se en Eendenkooi – hvordan Kooikeren arbejder. Meget spændende oplevelse.

  

Der var i år tilmeldt 150 Kooikere. Vi er jublende stolte over, at Vitovani´s Imillo D´gabhi blev 1. vinder i Juniorklassen med 14 Kooikere i denne klasse og Vitovani´s Gaio D´casingo blev 3. bedste i Championklassen med 8 Kooikere i denne klasse. Vi udstillede Castella i Veteranklassen, men desværre gik hun ikke videre blandt de 4 bedste.

  

STORT tillykke til Milo (Ginnie & Lasse) og Gaio (Anette og John)

  

TAK til alle for en fantastisk weekend med herlige oplevelser og super hyggeligt socialt samvær.