DKK´s efteruddannelse i Askov

I weekenden den 24. – 25. maj deltog Torben og jeg i DKK´s efteruddannelse i Askov for trænere og instruktører i DKK. En meget velorganiseret, inspirerende og super hyggelig weekend. Det var meget dygtige undervisere og foredragsholdere, som gjorde, at denne weekend var helt i top.

Fælles foredrag for alle deltagere: Hvad sker der med samfundet? v/ Vibeke Knudsen. Anatomi, bevægelse og forebyggelse v/ Christian Hembo. De tre vigtigste faktorer for at konkurrence lykkedes v/ Siv Svendsen fra Norge.

Torben deltog i følgende workshops: Rally begynder v/ Lone Sommer. Træning med to hunde v/ Irene Jarnved. Duftdiskrimination v/ Karen Ulrich. Hvordan får jeg mine kursister til at gøre som jeg siger v/ Lise Lotte Christensen.

Vibeke deltog i følgende workshops: Tæt på v/ Anja Christensen. Rally øvede v/ Lone Sommer. Rally AG – motivation og fastholdelse af familien Danmark v/ Lone Sommer. Rally ekspert/champion v/ Johanna Allanach.